Hirdetés

kangoo-edzes.lap.hu / Kangoo edzőtermek

Kangoo edzőtermek

WHITE KANGOO DJ-vel!!! Minden hónap első szerdáján 20 órakor!

Kangoo Ha a napi felgyülemlett stresszt és fáradtságot szeretnéd levezetni, vagy ha hangulatos zenékre jól szeretnéd magad érezni, akkor próbáld ki a kangoot! Ez egy speciális aerobic óra, egyedileg kifejlesztett cipőkben, ami kíméli a térdet, és az izületeket, fejleszti az állóképességet, és formálja a testet! Próbáld ki és bulizz együtt velünk! Nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlható

Mi az Kangoo Jumps? 60perces zenére történő folyamatos mozgás, az aerobic mozgásforma új dimenziója,egy speciális cipőben! A kangoo-cipőkben végzett gyakorlatok nem terhelik az ízületeket, a cipő ugyanis a terhelés több, mint 80 százalékát elnyeli!

az ugráló cipõben szórakozva, tuti hatékonyság! A csoportos, zenére végzett ugrálás hangulata biztosítja, hogy a Kangoo Jumps órákon mindenki jól érezze magát.

Kangoo órák

A Kangoo Jumps, mint súlycsökkentő eszköz Kangoo edzés

Kangoo edzés

Speciális cipőben végzett mozgásforma, amely csökkenti a lehetséges boka-, térd- és gerinc izületi sérüléseket kangoo ajánlott mind a sportolók, mind az átlag sportkedvelő emberek számára. A Kangoo óra koreográfia építésből és erősítésből áll.

Kangoo edzes

kangoo Jump órák

Felkapjuk a kangoo-cipőnket, majd mindenféle káros mellékhatás nélkül végigmozgunk egy órát. Az eredmény sok-sok mínusz kalória, jó kedvvel, bőséggel. Olyan mint egy görkorcsolya, csak itt a görgők helyett egy rugóhoz hasonló szerkezet feszül a cipőnk talpán

Kangoo órák . Sportolj velünk!

Kangoo jump órák

Kangoo órák Vezér Fitness

Meghatározás:

A Kangoo egy új sport csak néhány éve terjedt el Magyarországon, de egyre nagyobb teret hódít.
Szinte a legtöbb nagyvárosban találhatunk egy -egy edzőtermet ahol szakszerű oktatás van.

A Kangoo egy új sport csak néhány éve terjedt el Magyarországon, de egyre nagyobb teret hódít.
Szinte a legtöbb nagyvárosban találhatunk egy -egy edzőtermet ahol szakszerű oktatás van.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kangoo edzőtermek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés